HET BELANG VAN SCHOON WATER

FILTRATIE

FILTERS OP TIJD VERVANGEN

Power Components B.V. is specialist op het gebied van filters. Filters hebben een maximum filtercapaciteit. Zodra deze is bereikt, is een filter niet meer effectief en dat kan vervelende gevolgen hebben. Mensen weten vaak niet dat vervangen van de filters in hun apparaten nodig is. Power Components wil zijn specialisme gebruiken om een voorlichtende rol in te vullen.

filter vervangen

FILTERS OP TIJD VERVANGEN

Power Components B.V. is specialist op het gebied van filters. Filters hebben een maximale filtercapaciteit. Zodra deze is bereikt, is een filter niet meer effectief en dat kan vervelende gevolgen hebben. Mensen weten vaak niet dat het vervangen van de filters in hun apparaten nodig is. Power Components wil zijn specialisme gebruiken om een voorlichtende rol in te vullen.

SCHONE LUCHT IN HUIS

Een goede luchtkwaliteit binnenshuis is belangrijk voor je gezondheid. Frisse lucht in je kamer is steeds minder een vanzelfsprekendheid, nu huizen steeds beter geïsoleerd zijn en lucht minder goed ververst kan worden. Er zijn een aantal factoren in huis die invloed kunnen hebben op de luchtkwaliteit. Koken is er daar één van. Tijdens het koken komen allerlei stoffen vrij, waaronder fijnstof. Het tijdig vervangen van filters in de afzuigkap kan deze risicovolle stoffen in huis verminderen en hierdoor zal de luchtkwaliteit in huis verbeteren. Om de luchtkwaliteit nog verder te optimaliseren kunt u een luchtreiniger aanschaffen. De filters van een luchtreiniger kunnen namelijk het grootste gedeelte van het fijnstof uit de lucht halen. 

FRIS WATER EN LEKKERE KOFFIE

Heb je een koffieautomaat, espressomachine of een Amerikaanse koelkast? Dan heb je hier een waterfilter voor nodig. Deze houden vuildeeltjes uit het water, bevorderen de smaak ervan en – in het geval van een koffiemachine – filteren kalkdeeltjes, om te voorkomen dat je apparaat defect gaat aan kalkaanslag of de smaak van je koffie door kalk wordt beïnvloed. Daarnaast hebben we voor alle merken en typen apparaten ontkalkingsmiddelen om kalkaanslag te verwijderen en reinigingsmiddelen om de apparaten schoon te houden.

SCHONE LUCHT IN HUIS

Een goede luchtkwaliteit binnenshuis is belangrijk voor je gezondheid. Frisse lucht in je kamer is steeds minder een vanzelfsprekendheid, nu huizen steeds beter geïsoleerd zijn en lucht minder goed ververst kan worden. Er is een aantal factoren in huis dat invloed kan hebben op die luchtkwaliteit. Koken is er daar één van. Bij koken komen geurtjes en fijnstof vrij. Goede filters in de afzuigkap kunnen kookluchtjes laten verdwijnen en voor een deel zelfs fijnstof uit de lucht halen. Filters voor de luchtreiniger nemen het grootste deel van de fijnstoffiltering voor hun rekening.

service

Naast informatievoorziening hecht Power Components veel waarde aan een uitstekende klantenservice. Een gespecialiseerd team staat iedere werkdag klaar om vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken en het helpen van klanten met het vinden van het juiste product. Voor dit laatste doel hebben we een tool ontwikkeld genaamd de “Partfinder”, waarmee klanten snel en eenvoudig het juiste product voor hun apparaat kunnen vinden. U kunt deze tool hier vinden: 

 

FRIS WATER EN LEKKERE KOFFIE

Heb je een koffieautomaat, espressomachine of een Amerikaanse koelkast? Dan heb je hier Een waterfilter voor nodig. Deze houden vuildeeltjes uit het water, bevorderen de smaak ervan en – in het geval van een koffiemachine – filteren kalkdeeltjes, om te voorkomen dat je apparaat defect gaat aan kalkaanslag of de smaak van je koffie door kalk wordt beïnvloed. Ook hebben we voor alle merken en typen apparaten ontkalkingsmiddelen om kalkaanslag te verwijderen en reinigingsmiddelen om de apparaten schoon te houden.

SERVICE

Naast informatievoorziening staat bij Power Components service voor de klant hoog in het vaandel. Een gespecialiseerd team staat iedere dag voor klanten klaar om vragen te beantwoorden, ze van informatie te voorzien of aan het juiste product te helpen. Voor dat laatste geval hebben we een tool ontwikkeld die klanten aan het juiste product voor hun apparaat te helpen: de partfinder. Vind deze handige tool op al onze webwinkels.

MAAK KENNIS
MET ONS TEAM!

MAAK KENNIS
MET ONS TEAM!